Прикордонники завершують підготовчі заходи щодо зустрічі десятків тисяч паломників-хасидів

НАЗАД
30 серпня 2021 09:23

Вже на початку вересня Україна очікує приїзд віруючих, які прибувають для святкування іудейського Нового року Рош га-Шана.

Левова частка паломників-хасидів прямуватиме через пункти пропуску  «Бориспіль» та «Жуляни». За попередніми даними прикордонники очікують прибуття понад 20 тисяч паломників.

Днями прикордонники вдосконалювали знання з елементів організації прикордонного контролю. Заняття з підвищення рівня організації та здійснення прикордонного контролю проводив представник головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби.

Для якісного забезпечення пропускних операцій прикордонники залучають додатковий персонал для яких проведено заняття з підвищення рівня знань організації прикордонного контролю та пропускних операцій.

За допомогою технічних засобів прикордонного контролю військовослужбовці детально вивчали паспорти громадянина Ізраїлю, види підробок та законодавчу базу з питань пропускних операцій.

15 прикордонників, які залучалися до заняття мають багаторічний досвід щодо здійснення прикордонних операцій. Вже з початку вересня вони надаватимуть практичну допомогу в пунктах пропуску «Бориспіль» та «Жуляни».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси