Прикордонники затримали вірменку з чужим паспортом та виявили в українця підроблену відмітку консульства України

НАЗАД
14 листопада 2016 11:37

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби не допустили незаконний перетин державного кордону громадянкою Вірменії та громадянином України.

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби не допустили незаконний перетин державного кордону громадянкою Вірменії та громадянином України.

Під час прикордонного контролю у пункті пропуску «Плетенівка» прикордонники Харківського загону виявили,  що паспорт, який подала на перевірку громадянка Вірменії належить іншій особі. Жінка повідомила, що державний кордон вона намагалася незаконно перетнути, щоб нібито допомогти подрузі продовжити термін її перебування на території Росії.  Громадянці відмовлено в перетині кордону та повернуто на територію РФ.

Крім того, учора в пункті пропуску «Платонове» під час проходження прикордонного контролю, на виїзд з України, у нашого співвітчизника виявлено підроблену відмітку про взяття на постійний облік консульства України в Республіці Молдова. Про дане правопорушення прикордонники Подільського загону одразу проінформували представників поліції в Одеській області. Стосовно громадянина України складено протокол про вилучення  паспортного документа для виїзду за кордон та відмовлено у перетині державного кордону України.

Також, як повідомлялося раніше, минулої доби прикордонники Бердянського загону у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар», що на адмінмежі з ТОТ АР Крим, затримали 20-річного громадянина України.  Його розшукували за шахрайство. Затриманого встановленим порядком передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси