Прикордонники затримали в пунктах пропуску 3 осіб, які знаходились в розшуку

НАЗАД
10 листопада 2016 11:54

Трьох порушників, які знаходились в розшуку за вчинення злочинів, затримали вчора прикордонники Луганського та Харківського загонів.

Трьох  порушників, які знаходились в розшуку за вчинення злочинів, затримали вчора прикордонники Луганського та Харківського загонів.

Під час проходження в пункті пропуску «Танюшівка» паспортного контролю на 20-річного громадянина України, мешканця Сєверодонецька, спрацювала база даних осіб, які знаходяться в розшуку. Прикордонники Луганського загону одразу ж затримали громадянина та проінформували представників Національної поліції.  В ході перевірки стало відомо, що затриманий розшукувався за крадіжку. Ще одного співвітчизника, який знаходився в розшуку за хуліганство прикордонники Луганського загону зупинили в пункті пропуску «Просяне».

В пункті пропуску «Тополі» прикордонники Харківського загону затримали  особу,  яка підозрюється в придбанні та зберіганні наркотиків. На 48-річного жителя Кривого Рога, який перетинав державний кордон як пасажир рейсового автобуса, спрацювала відповідна база даних правоохоронних органів. Після проведення процесуальних дій чоловіка передали представникам Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси