Прикордонники затримали нелегала та порушника державного кордону

НАЗАД
14 квiтня 2018 11:36

Протягом доби прикордонники Львівського та Сумського загонів запобігли двом спробам незаконного перетину державного кордону громадянами Гвінеї та України.

Протягом доби прикордонники Львівського та Сумського  загонів запобігли двом спробам незаконного перетину державного кордону громадянами Гвінеї та України.

Так, прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону в 200 метрах від кордону виявили  громадянина без будь-яких документів, який намагався незаконно потрапити до країн ЄС в обхід пункту пропуску. Під час бесіди чоловік повідомив, що є громадянином Гвінеї. По цьому факту складено адміністративний протокол. Іноземця доставлено до прикордонного підрозділу.

Крім того, на Сумщині прикордонний наряд відділу «Краснопілля» Сумського загону по інформації дільничного інспектора прикордонної служби поблизу лінії держрубежу, а саме – в 10 метрах від українсько-російського кордону, виявив та затримав громадянина України. Правоохоронцями також було складено адміністративний протокол та справу скеровано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси