Прикордонники затримали біля кордону з Білоруссю злочинця, який втік із виправної колонії

НАЗАД
31 серпня 2018 10:46

Розшукуваного злочинця, який здійснив втечу з виправної колонії, затримали прикордонники Житомирського загону учора надвечір.

Так, під час несення служби прикордонний наряд від відділу «Овруч» виявив особу без документів, яка в обхід пункту пропуску намагалась порушити державний кордон з сусідньою Білоруссю. Відсутність документів чоловік пояснив їх втратою, а рух в напрямку держрубежу - бажанням потрапити на територію Російської Федерації.

В ході подальшого з’ясування обставин та проведення оперативними співробітниками Північного регіонального управління перевірочних заходів було встановлено, що затримана особа є громадянином України, жителем Жмеренки та перебуває у всеукраїнському розшуку. Розшукували зловмисника правоохоронні органи з початку серпня поточного року за втечу з виправної колонії, де він перебував за вчинення розбою та був засуджений до 4-х років позбавлення волі.

Наразі особу притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону та передано співробітникам Національної поліції в Житомирській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси