Прикордонники затримали двох розшукуваних громадян Молдови

НАЗАД
05 лютого 2021 12:23

Двох громадян Молдови, які були у міжнародному розшуку, затримали співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

У пункті пропуску «Гоптівка», що на кордоні з РФ, прикордонники Харківського загону зупинили громадянина Молдови, який прямував в Україну пішки. Під час перевірки документів охоронці кордону встановили, що іноземного громадянина розшукують правоохоронці Молдови за підозрою у хуліганстві. В міжнародному розшуку іноземець перебував з 2015 року.

А прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали  ще одного громадянина цієї країни у пункті пропуску «Старокозаче», що на кордоні з Молдовою. 50-річного молдованина прикордонники арештували під час в’їзду в Україну, так як його розшукували у Молдові за крадіжку вже протягом шести місяців.

Про виявлення осіб, які перебували у міжнародному розшуку, прикордонники повідомили Укрбюро Інтерполу. Для прийняття подальшого правового рішення іноземців передано співробітникам Національної поліції.

Зазначимо, що співробітники Державної прикордонної служби України з початку 2021 року виявили за базою даних Інтерполу майже 60 осіб. Всі вони були у міжнародному розшуку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси