Прикордонники затримали чоловіків, які намагалися перемістити до Румунії майже 7 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
08 жовтня 2020 13:22

В Путильському районі прикордонники Чернівецького загону затримали двох буковинців, які намагалися незаконно переправити через кордон значну партію тютюнових виробів.

Прикордонний наряд відділу «Селятин» цієї ночі під час перевірки державного кордону помітив групу осіб, які з ношами прямували у бік українсько-румунського кордону. Помітивши правоохоронців, правопорушники вдались до втечі, залишивши біля кордону пакунки з сигаретами.

До вказаного місця одразу вибула група реагування прикордонників з службовою собакою, яка й допомогла вийти на слід втікачів.

В результаті охоронці кордону затримали двох осіб, причетних до спроби переміщення тютюнової контрабанди. Ними виявилися мешканці прикордонних населених пунктів Путила та Сергії, 24 та 32 років.

Чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Пакунки, у яких знаходилось майже 7 тисяч пачок сигарет, доставлені до відділу прикордонної служби та будуть передані працівникам митниці.

Заходи по встановленню кола осіб, причетних до спроби незаконного переміщення сигарет через кордон, тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси