Прикордонники затримали 8 іноземців, шестеро із них громадяни Туреччини

НАЗАД
09 вересня 2019 11:56

Вісьмох іноземців, серед яких 6 громадян Туреччини, один громадянин Нігерії та один Австрії, затримали у минулі вихідні співробітники Державної прикордонної служби.

Подолати кордон іноземці намагалися як з підробленими документами через пункти пропуску, так і через ділянку «зеленого» кордону в обхід пунктів пропуску.

Прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Угринів», що на українсько-польському кордоні, виявили трьох громадян Туреччини з паспортами, що містили ознаки часткової підробки. Ще одного громадянина з цієї країни затримали прикордонники цього ж загону відділу «Амбуків» за 5 метрів від кордону з Польщею.

Також прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин-авто» затримали двох громадян Туреччини, які намагалися скористатися підробленими паспортами. Зокрема за результатами поглибленої перевірки встановлено, що у паспортних документах замінені обкладинки.

Ще двох нелегальних мігрантів прикордонники Мостиського та Харківського загонів затримали біля кордону з Польщею та Росією. Прикордонники відділу «Сянки» за 6 км від лінії кордону, по інформації дільничного інспектора прикордонної служби, затримали 1 громадянина Австрії. А прикордонники відділу «Веселе» затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон з Росії в Україну в районі населеного пункту Мороховець.

На усіх осіб складено відповідні адмінпротоколи, за якими правопорушники понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.

Варто зазначити, що хоча в минулому місяці зафіксовано спад міграційної активності. Дещо збільшилась кількість затриманих за порушення кордону громадян Туреччини (серпень – 12, липень – 5), що свідчить про стійкі канали їх переправлення до Західної Європи. Найбільше їх затримано на українсько-польській ділянці. Всього з початку року співробітники Державної прикордонної служби затримали 72 громадянина Туреччини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси