Прикордонники запобігли незаконному переміщенню товарів до РФ

НАЗАД
15 вересня 2021 10:28

Прикордонники 4 прикордонного загону, що на Харківщині, отримали інформацію стосовно переміщення товарів до Російської Федерації поза пунктом пропуску.

Інформація про спробу імовірного правопорушення надійшла до контактного центру Державної прикордонної служби України від громадянина України. Охоронці кордону одразу ж вжили заходів для прикриття напрямку можливих протиправних дій.

У ході перевірки держрубежу, неподалік населеного пункту Пильна, прикордонний наряд виявив транспортний засіб марки УАЗ без номерних знаків з товарно-матеріальними цінностями та білими мішками, розкиданими поруч із машиною.

Загалом прикордонники нарахували 33 коробки з сигаретами та сумішшю для кальяну, 6 згортків поролону в мішках і 2 хутряні шуби. Попередньо встановлено, що правопорушники мали на меті незаконно перемістити вантаж на територію Росії.

Наразі встановлюється коло осіб, причетних до протиправної діяльності. Товар та транспортний засіб передали представникам Національної поліції.

Зауважимо, що останнім часом почастішали випадки звернень небайдужих громадян, які допомагають прикордонникам у виконанні завдань на кордоні з РФ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси