Прикордонники взяли участь у конференції з підготовки співробітників правоохоронних органів

НАЗАД
24 вересня 2019 13:27

У Навчальному центрі Військової служби правопорядку, що дислокується у місті Львів, відбулася конференція з начальниками Навчальних центрів правоохоронних органів держави.

Захід був організований за підтримки канадської комісії UNIFAIR.

Участь у конференції взяв заступник начальника Головного управління Військової служби правопорядку ЗСУ, начальник Навчального центру Військової служби правопорядку, директор канадсько-українського проекту щодо розвитку та реформування Національної поліції України, начальник поліцейської академії Національної поліції України, командир контингенту канадсько-українського проекту щодо розвитку та реформування Національної поліції України, заступник начальника навчального центру Національної гвардії України та начальник Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота.

Мета конференції – налагодження взаємодії та координація діяльності для взаємодопомоги та отримання позитивного результату в реалізації навчального процесу, зокрема вдосконалення професійної компетентності педагогічного складу, вдосконалення змісту навчання і виховання, забезпечення взаємозв’язку професійної підготовки, у тому числі вивчення і використання у навчальному процесі нових педагогічних і військових технологій, використання передового досвіду навчання та виховання.

Під час брифінгу керівники презентували свої Навчальні центри, а також здобутки та досягнення. Також обмінювалися досвідом, знайомилися з інфраструктурою, навчально-матеріальною базою та навчальним процесом.
На завершення учасники конференції, усвідомлюючи необхідність спільних дій, спрямованих на удосконалення і підвищення рівня навчального процесу, взаємодопомоги та обміну досвідом, підписали Меморандум щодо налагодження взаємної співпраці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси