Прикордонники виявили в «Борисполі» двох іноземців з підробленими посвідками на проживання в Україні

НАЗАД
13 серпня 2018 09:57

Під час минулих вихідних прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили два факти використання підроблених посвідок на проживання в Україні.

Незаконне використання іноземними громадянами підроблених документів вдалося виявити завдяки пильності правоохоронців. Так, у суботу під час оформлення пасажирів, які прямували до Стамбула, в рамках відпрацювання профілактичних заходів «Мігрант», прикордонники виявили громадянина Сьєрра-Леоне. Встановлено, що він намагався уникнути відповідальності за порушені строки перебування в нашій країні, використовуючи підроблену посвідку на постійне проживання в Україні. Як повідомив іноземець, посвідку він придбав за 2 тис. доларів США. 

Ще один випадок зафіксовано під час прибуття в Україну учора рейсу із Дохи, що в Катарі. Громадянин Туреччини для перевірки прикордонному інспектору надав свій дійсний паспортний документ. Однак разом з ним чоловік поклав ще й посвідку на постійне проживання в Україні, яка, як виявили прикордонники, була повністю підробленою. 

Обох порушників притягнуто до адмінвідповідальності відповідно до чинного законодавства України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси