Прикордонники виявили сигарети, які у схованках в авто намагалися перемістити в Угорщину, Румунію та Польщу

НАЗАД
04 лютого 2021 10:04

Учора запобігли незаконному переміщенню через кордон сигарет прикордонники Мукачівського, Львівського та Чопського загонів.

Учора ввечері на кордоні з Румунією прикордонники відділу «Дякове» Мукачівського загону спільно з працівниками митниці попередили спробу незаконного переміщення сигарет.

Потай провезти тютюнові вироби через кордон намагався 49-річний українець з Буковини, який прибув у пункт пропуску «Дякове» мікроавтобусом марки «Мерседес Спринтер». Разом із чоловіком з Чернівців до Італії їхали ще двоє українців. На наявність прихованого у транспортному засобі тютюну вказав службовий собака прикордонників, а тому було прийняте рішення ретельніше оглянути мікроавтобус.

Під час поглибленого огляду у стелі транспортного засобу прикордонники спільно з митниками виявили сховок з 714 пачками сигарет. Тютюнові вироби та мікроавтобус української реєстрації 2005 року випуску в українця вилучили, сума оцінки конфіскованих речей склала понад 320 тисяч гривень.

А в пункті пропуску «Рава – Руська» прикордонники Львівського загону викрили дві спроби переміщення тютюнових виробів до Польщі.

Цигарки намагалися перемістити через державний кордон у легкових автомобілях – в «БМВ» у моторному відсіку та місці для повітряного фільтра, а в «Фіаті» під сидінням та в панелі приладів. Усього прикордонники та митники в цих автівках знайшли майже 400 пачок сигарет. Сигарети, а також «Фіат» 1996 року випуску вилучили працівники митниці.

Перешкодили незаконним намірам українця, який спробував перевезти до Угорщини безакцизні тютюнові вироби, й прикордонники Чопського загону спільно з митниками.

Учора 31-річний закарпатець прибув в пункт пропуску «Тиса» на автомобілі «Ford». Під час огляду його легкового автомобіля української реєстрації правоохоронці виявили 1010 пачок сигарет. Для переміщення контрабандного тютюну у транспортному засобі обладнали тайники. Їх облаштували у порожнинах порогу та за панеллю приладів.

Відтак, у встановленому законодавством порядку легковий автомобіль «Ford» 2012 року випуску та виявлені у ньому тютюнові вироби вилучено співробітниками митниці. Сума оцінки легковика склала майже 200 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси