Прикордонники виявили підроблені відмітки Держприкордонслужби у громадянина Вірменії

НАЗАД
04 липня 2017 10:07

Сьогодні вночі до пункту пропуску «Бачівськ», що на кордоні з Росією, на вхід в Україну в пішому порядку прибув громадянин Вірменії.

Сьогодні вночі до пункту пропуску «Бачівськ», що на кордоні з Росією, на вхід в Україну в пішому порядку прибув громадянин Вірменії. Під час проходження прикордонного контролю охоронці кордону виявили наявність в наданому ним паспортному документі 2-х підроблених відміток Державної прикордонної служби України про перетинання державного кордону України.

Під час з'ясування походження підроблених відміток іноземець, з метою «вирішення питання» безперешкодного перетину кордону, запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в розмірі 800 гривень, на що отримав категоричну відмову.

Наразі охоронці кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявленого правопорушення. До компетентних правоохоронних органів направлені повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Правопорушника передали співробітникам поліції для прийняття відповідного правового рішення.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси