Прикордонники виявили 3 осіб, яких розшукувала Національна поліція

НАЗАД
17 серпня 2017 10:30

Учора співробітники Держприкордонслужби спільно із представниками Національної поліції затримали 3 осіб, одна з яких знаходилася у розшуку за крадіжку, дві інші – за розбійний напад з викраденням легкового автомобіля.

Учора співробітники Держприкордонслужби спільно із представниками Національної поліції затримали 3 осіб, одна з яких знаходилася у  розшуку за крадіжку, дві інші – за розбійний напад з викраденням легкового автомобіля.

Так, у прикордонні, поблизу населеного пункту Заболоття, що на Львівщині, під час патрулювання дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Белз» Львівського загону спільно із дільничним офіцером поліції зупинили транспортний засіб для здійснення перевірочних заходів. Як виявилось в автомобілі в якості пасажира знаходився громадянин України, який перебуває у розшуку за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

А у ході реалізації орієнтування співробітників Національної поліції, прикордонники Подільського загону в пункті пропуску «Тимкове», що на українсько-молдовському кордоні, виявили та затримали двох громадян Молдови. За попередніми даними, чоловіки були звинувачені за підозрою у скоєнні розбійного нападу та угону автомобіля в населеному пункту Чучельник Вінницької області.

Після проведення процесуальних дій усіх затриманих громадян передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси