Прикордонники виявили 2 викрадені іномарки та затримали банківського шахрая, якого розшукували в Австрії

НАЗАД
06 вересня 2017 10:07

Минулої доби прикордонники Харківського, Подільського та Житомирського загонів виявили дві іномарки та шахрая, які знаходились у міжнародному розшуку.

Минулої доби прикордонники Харківського, Подільського та Житомирського загонів виявили дві іномарки та шахрая, які знаходились у міжнародному розшуку.

Так, учора ввечері в пункт пропуску «Гоптівка», що на кордоні з Росією, прибув автомобіль «BMW» польської реєстрації. Під час здійснення заходів прикордонного контролю транспортного засобу відбулось спрацювання міжнародної бази даних Інтерполу. Як з’ясували прикордонники Харківського загону, автомобіль був викрадений на території України. За кермом «BMW» знаходився громадянин Сирії, який мав намір виїхати до сусідньої країни.

А в пункті пропуску «Платонове»,що на Одещині, на в’їзд в Україну, міжнародна база Інтерполу спрацювала на автомобіль «Nissan Sunny» російської реєстрації. Громадянин Молдови керував іномаркою, яка була викрадена на території Росії.

По обох фактах поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Водіїв та виявлені транспортні засоби передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, минулої доби в міжнародному пункті пропуску «Виступовичі» прикордонники Житомирського загону виявили громадянина Грузії, який знаходився у міжнародному  розшуку за банківське шахрайство в Австрії.

Наразі затриманого передано встановленим порядком представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси