Прикордонники викрили чиновницю, яку підозрюють у державній зраді

НАЗАД
19 квiтня 2022 13:29

Жінку виявили прикордонники Львівського загону в одному із пунктів пропуску під час спроби виїхати до Польщі.

На Львівщині правоохоронці затримали посадовицю одного з так званих «міністерств Автономної Республіки Крим», яка здійснювала підривну діяльність на шкоду Україні. За що неодноразово нагороджувалась злочинною «владою» Криму.

За даними слідства відомо, що протягом 2014-2021 років зрадниця обіймала керівну посаду в одному з «міністерств» тимчасово окупованого Криму. Також встановлено, що жінка відкрито підтримувала злочини російських військових та агресію рф проти України.

За оперативною інформацією встановлено, що в січні 2022 року жінка прибула на територію України, з її слів: «приехала по семейным обстоятельствам». Проте втекти назад їй вже не вдалось, адже росія розпочала так звану «військову спецоперацію». Жінку виявили прикордонники Львівського загону в одному із пунктів пропуску під час спроби виїхати до Польщі. В подальшому зловмисниця мала намір через білорусь потрапити до росії.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 «Державна зрада» КК України та обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 4 млн грн. Триває слідство.

Заходи із припинення протиправної діяльності проводили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно з оперативниками                                                                                                                                                                                                                та слідчими СБУ у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної  прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси