Прикордонники України та Молдови обговорили питання інновацій у сфері кадрового менеджементу та професійної підготовки

НАЗАД
21 жовтня 2021 16:45

Днями до Адміністрації Держприкордонслужби України завітали колеги з Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова.

До складу іноземної делегації входили представники підрозділів кадрового забезпечення та професійної підготовки.

Протягом двох днів посадові особи управління кадрового менеджменту та управління професійної підготовки Адміністрації Держприкордонслужби ділились досвідом щодо управління людськими ресурсами, підготовки, перепідготовки персоналу та презентували досягнення в міжнародних проєктах «Нове обличчя кордону» та «Нове обличчя керівного складу», які успішно реалізовуються Державною прикордонною службою України.

Молдовські колеги ознайомились з автоматизованою системою добору громадян України на військову службу за контрактом у Держприкордонслужбі. Також гостям презентували навчально-матеріальну базу підрозділу комплектування.

Окремо обговорювалось питання підготовки персоналу в Держприкордонслужбі та Прикордонній поліції МВС Республіки Молдова. 

За результатом зустрічі прикордонники Республіки Молдова високо оцінили роботу Держприкордонслужби України щодо впровадження системи добору громадян України на військову службу за контрактом, впровадження міжнародних проєктів, а також новацій в підготовці військовослужбовців Держприкордонслужби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси