Прикордонники строкової військової служби присягнули на вірність Українському народові

НАЗАД
27 листопада 2021 11:43

Сьогодні, 27 листопада, у Головному центрі підготовки особового складу ДПСУ відбулася церемонія складання Військової присяги. Близько 450 військовослужбовців строкової військової служби присягли на вірність українському народові.

Впродовж місяця юнаки з різних областей нашої країни проходили підготовку на базі навчального закладу. Інструкторський та викладацький склад активно навчав строковиків азам прикордонної та військової служби.

Урочистості розпочалися на стройовому плацу з внесення Бойового Прапору. Військовослужбовці строкової військової служби вишикувались в очікуванні одного з найважливіших моментів у своєму житті. Усвідомлюючи важливість та відповідальність слів присяги, молоді прикордонники один за одним присягали на вірність Українському народу.  

 «Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам, продовжувати славні традиції прикордонного відомства, охорону державних рубежів та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави. Тож здоров’я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними словам Військової присяги», - привітав молоде поповнення начальник Головного центру полковник Дмитро Коцеруба.

Традиційно захід завершився проходженням стройовим маршем.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси