Прикордонники спільно з польськими колегами зірвали «контрабандний» заплив через Західний Буг та надали допомогу горе-плавцю

НАЗАД
30 березня 2021 12:53

Сьогодні вдосвіта українські та польські прикордонники в результаті спільних заходів запобігли незаконному переправленню через кордон партії тютюнових виробів.

Військовослужбовці відділу «Рівне» Луцького загону затримали трьох чоловіків у гідрокостюмах, які вплав подолали річку Західний Буг. На польському ж березі прикордонні стражі виявили пакунки з контрабандним куривом.

Як з'ясувалося, один із затриманих є жителем Любомля, а двоє його спільників – з Володимир-Волинського району.

Зазначимо, що один з порушників під час подолання річки пошкодив собі плече. Охоронці кордону надали чоловіку першу домедичну допомогу та доставили його до Любомльської ЦРЛ. Після обстеження лікарі діагностували у горе-плавця закритий звичний вивих лівого плеча та надали кваліфіковану медичну допомогу.

Не дивлячись на травму, чоловіку разом зі своїми спільниками за вчинене доведеться відповідати перед судом. Адже відносно затриманих прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст.204-1 КУпАП.

Крім того, гідрокостюми у правопорушників вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси