Прикордонники презентували дипкорпусу мобільний госпіталь, який розгорнули, як інфекційний для лікування Covid-19

НАЗАД
09 листопада 2021 11:54

Презентація можливостей мобільного польового госпіталю Держприкордонслужби України відбулася вчора на Київщині.

Загалом на захід, де презентували можливості українських правоохоронців, у Міжнародний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України, прибуло близько пів сотні представників Дипломатичного корпусу іноземних держав, військових та правоохоронних аташе, представники Офісу зв’язку НАТО, КМЄС.

Прикордонники здійснили розгортання мобільного шпиталю, який може бути багатопрофільним, але зважаючи на нинішню ситуацію, демонструвався як інфекційний для лікування Covid-19.

Госпіталь розрахований на 60 ліжкомісць та автономно спроможний надавати кваліфіковану допомогу з лікування та діагностики чи евакуації на вищі рівні медичної допомоги.

Мобільний польовий Госпіталь комплектується необхідною кількістю профільних лікарів, а також медсестер, фельдшерів. Він також може підсилюватися іншими фахівцями та надавати кваліфіковану медичну допомогу з елементами спеціалізованої.

Польовий госпіталь укомплектований балонами з киснем та кисневими концентраторами. В його складі є також автономний діагностичний комплекс, який дозволяє здійснювати якісне рентгенологічне, УЗД-обстеження, має пересувну лабораторію. Для автономної роботи в польових умовах госпіталь має генератори, що забезпечують його енергією та польову кухню.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси