Прикордонники не пропустили молдованина з георгіївською стрічкою. Іноземець намагався підкупити охоронців кордону

НАЗАД
06 вересня 2018 10:44

Держприкордонслужба продовжує проводити заходи на державному кордоні з виявлення осіб, які прямують в Україну з метою дестабілізації та інших провокативних дій.

Так, учора в пункті пропуску «Паланка», що на українсько-молдовському кордоні прикордонники Білгород-Дністровського загону помітили георгіївську стрічку в автомобілі «Форд», який прямував в Україну. Під час бесіди громадянин Молдови, який їхав за кермом авто, не зміг пояснити прикордонникам з якою метою він їде в нашу країну та чому має символіку, яка заборонена на території України. Відповіді на ці запитання чоловік не надав, тому прикордонники прийняли рішення про не пропуск громадянина Молдови та заборонили йому в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Натомість, аби все ж таки потрапити в нашу країну, правопорушник спробував підкупити військовослужбовців та запропонував 200 гривень. На таку пропозицію він отримав від прикордонників Білгород-Дністровського загону категоричну відмову, а факт дачі хабара було задокументовано.

Особу та повідомлення про виявлення ознак адміністративного та кримінального правопорушень за ст. 173-3 КупАП та ст. 369 ККУ було передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси