Прикордонники не пропустили для висвітлення подій в Одесі громадян Італії, Чехії та Росії

НАЗАД
02 травня 2018 15:56

Чотири роки тому, 2 травня 2014, в Одесі сталися події, які призвели спочатку до сутичок та масових заворушень, а потім і до загибелі великої кількості людей.

Чотири роки тому, 2 травня 2014,  в Одесі сталися події, які призвели спочатку до сутичок та масових заворушень, а потім і до загибелі великої кількості людей. На цій темі проросійські сили продовжують спекулювати та дезінформувати про перебіг та причини тих подій світову спільноту.

Впродовж лише 1 травня Державна прикордонна служба не допустила  в’їзду в Україну проросійськи налаштованих осіб – громадян Італії, Чехії та Росії. Усі вони прямували в Україну «висвітлювати» події 2 травня в Одесі.

Двох іноземців не пропущено через кордон в аеропорту «Бориспіль» на підставі інформації, яка надійшла від інших правоохоронних органів. Йдеться про те, що не пропущені громадяни Італії та Чехії неправдоподібно висвітлювали події, які відбувалися протягом останнього періоду в Україні.

Зокрема громадянин Італії під виглядом фотографа свого часу перебував на території окупованого Донбасу та неодноразово виступав на так званому телебаченні «Оплот TV». В програмах він озвучував відверто брехливу інформацію про перебіг подій на Сході України. А не пропущений в Україну громадянин Чехії виявився журналістом політичного видання, який також спотворював інформацію та неправдиво висвітлював події, що відбуються в  Україні. Звісно, що сподіватися на неупередженість даних «журналістів» під час висвітлення подій 2 травня в Одесі було не варто.   

Крім того, ще одного громадянина Росії співробітники Держприкордонслужби не пропустили в нашу країну вже за результатами  бесіди. Адже він не зміг підтвердити мету своєї поїздки.  Росіянин прибув з двома дітьми начебто як представник фірми з продажу дизайнерського одягу, а насправді виявився політичним оглядачем російського видавництва.

Усіх трьох іноземців повернуто зворотними рейсами.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси