Прикордонники на Закарпатті затримали групу нелегалів з Індії

НАЗАД
04 вересня 2017 12:35

Сьогодні вранці на околиці села Дубриничі, що на Закарпатті, військовослужбовці Чопського загону затримали шестеро іноземців азійської зовнішності.

Сьогодні вранці на околиці села Дубриничі, що на  Закарпатті, військовослужбовці Чопського загону затримали шестеро іноземців азійської зовнішності.

Місце перебування нелегальних мігрантів вдалось встановити завдяки інформації, отриманій від дільничного інспектора прикордонної служби відділу «Новоселиця». Група реагування, що негайно висунулась на пошук правопорушників, затримала їх під час руху у бік державного кордону. Незаконні мігранти, усі чоловіки, були без жодних документів та повідомили, що є громадянами Індії.

Наразі правопорушників доставлено у відділ прикордонної служби відділу «Новоселиця» для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після встановлення осіб іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону». Їхню подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси