Прикордонники на Одещині виявили чоловіка та жінку, які підозрюються в оборудках з наркотиками

НАЗАД
13 листопада 2021 14:35

Під час реалізації інформації оперативників Білгород-Дністровського загону правоохоронці виявили 7 пакуночків з наркотиками в жительки села Троїцьке.

Жінка зізналася прикордонникам, що знайдена у неї речовина, загальна вага якої 10 грамів, це метадон для її власного вживання.

А от чоловік, в гаражі якого виявили 420 грамів сіро-зеленої речовини рослинного походження, найімовірніше канабісу, не зміг пояснити, що це за зілля. «Травичку» в рамках кримінального провадження знайшла спільна міжвідомча група прикордонників Білгород-Дністровського загону та представників Національної поліції під час проведення санкціонованого обшуку в селі Ламбрівка, що на Одещині. Чи знайдена речовина є наркотиком має встановити експертиза.

Наразі виявлені речовини вилучені представниками Національної поліції.

Особам, які підозрюються в незаконному поводженні з наркотиками, загрожує відповідальність передбачена за ч.1 ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси