Прикордонники на Буковині знову затримували порушників з пострілом. Контрабандисти залишили 20 ящиків сигарет

НАЗАД
20 червня 2018 15:28

Державна прикордонна служба у взаємодії з правоохоронними структурами продовжують протидіяти організованій злочинності на державному кордоні.

Активні дії прикордонників викликають агресивну реакцію з боку представників злочинних угруповань, які перешкоджають прикордонникам у виконанні службових обов’язків, в погрозах чи навіть застосуванні сили.

При цьому правопорушники ведуть себе відверто зухвало, мають місце факти злісної непокори законним вимогам правоохоронців, а також активні спроби підбурювання місцевого населення до проведення акцій протесту та блокування прикордонних нарядів.

Так, наприклад, учора, під час охорони державного кордону та переслідування порушників у Сторожинецькому районі Чернівецької області невідомі особи в кількості до 20 осіб спробували блокувати рух прикордонників відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону та навіть здійснили спробу групового нападу на прикордонний наряд. Прикордонники змушені були захищатися та застосовувати табельну зброю по ногах одного з правопорушників.

А сьогодні прикордонному наряду, на цьому ж напрямку, за 100 м від лінії кордону, довелося зупиняти з попереджувальним пострілом вгору іншу групу осіб з пакунками. Втікаючи від прикордонників контрабандисти  залишили 20 ящиків сигарет. Ще 10 ящиків тютюнових виробів прикордонники цього ж  загону затримали згодом, на іншому напрямку. Наразі тривають  пошуки правопорушників.  Сигарети доставлено у відділ прикордонної служби. Планується передача товару до ДФС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси