Прикордонники Мостиського загону затримали громадянина Туреччини та дві автівки з невідповідними документами

НАЗАД
08 липня 2019 10:08

Цими вихідними прикордонники Мостиського загону затримали іноземця, який в обхід пункту пропуску прямував до Польщі та виявили автівки з підробленим реєстраційним документом та знищеним номером агрегату.

Так, прикордонники відділу «Краківець» на околиці одного з населених пунктів прикордоння затримали невідомого, який з ранцем прямував в бік Польщі. В ході перевірочних заходів у чоловіка правоохоронці виявили паспортний документ громадянина Туреччини, а також встановили, що до України чоловік прибув літаком та законним шляхом. Іноземець пояснив, що не мав усіх належних документів аби легально дістатися Євросоюзу, тому і вирішив прямувати через кордон поза пунктом пропуску. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

А в пункті пропуску «Шегині» охоронці кордону виявили підроблений реєстраційний документ на автомобіль. Несправжній техпаспорт на «тойоту» 2004 року випуску української реєстрації надав на контроль 45-річний львів’янин. До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Інший українець прямував до Польщі теж через пункт пропуску «Шегині» на мікроавтобусі «Форд» зі знищеним номером кузова. Цього разу прикордонники повідомили співробітників Нацполіції по факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси