Прикордонники Харківського загону посіли І місце в чемпіонаті з гирьового спорту

НАЗАД
27 листопада 2021 12:48

Днями у місті Харків пройшов чемпіонат ХОО ФСТ «Динамо» з гирьового спорту серед команд ІІІ групи.

У змаганнях взяли участь понад 80 спортсменів, представники Державної прикордонної служби України, Національної поліції, Національної гвардії України, Збройних сил України та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Військовослужбовці Харківського прикордонного загону, які представляли Державну прикордонну службу України, показали високі результати.

У категорії 63 кг штаб-сержант Ігор Журавльов, здобув І – місце, в категорії 85 кг сержант Максим Сушко здобув І – місце, в категорії 95 кг майстер-сержант Володимир Поручіков здобув І – місце, в категорії понад 95 кг ст. сержант Максим Олійник здобув І – місце, ст. сержант Максим Василець здобув 6 – місце.

У загальному заліку команда Харківського прикордонного загону посіла І місце.

«Під час підготовки до змагань намагався тренуватися щодня. У вільний від служби час займався кардіотренуванням та силовими вправами з гирями. Це і дозволило мені посісти призове місце», - розповідає штаб-сержант Ігор Журавльов.

Усі учасники змагань продемонстрували неабияку міць та витривалість, силу духу та жагу до перемоги, але перемогли найсильніші.

Переможці та призери в особистому заліку нагороджені грамотами та медалями, а в командному – грамотами та кубками.

Вітаємо наших переможців! Бажаємо наснаги та подальших спортивних досягнень!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси