Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман побував у КПВВ «Гнутове»

НАЗАД
12 сiчня 2018 16:50

Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман проінспектував на сході України роботу одного з контрольних пунктів в’їзду-виїзду, де несуть службу військовослужбовці Донецького прикордонного загону.

Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман проінспектував на сході України роботу одного з контрольних пунктів в’їзду-виїзду, де несуть службу військовослужбовці Донецького прикордонного загону.

Разом з Головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським та начальником Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби Володимиром Бондарем Глава Уряду побував у КПВВ «Гнутове» сьогодні після обіду. Прем`єр-міністр України ознайомився з умовами перетину лінії розмежування, поспілкувався з місцевими мешканцями і прикордонниками.

Відмітимо, що саме в цей час робота прикордонників у КПВВ є найбільш напруженою, адже багато громадян після вирішення своїх справ повертаються, щоб перетнути на цьому напрямку лінію розмежування.

«Я дякую нашим військовим і всім, хто стримує агресора на Сході. Наше завдання – забезпечувати військо на належному рівні. Цього року ми виділили 165 мільярдів гривень – і на забезпечення, і на технічну модернізацію», - сказав Володимир Гройсман.

Так само, підкреслив Глава Уряду, потрібно забезпечити умови перетину лінії розмежування.

«Ми домовилися (з Донецькою військово-цивільною адміністрацією) створити нормальні умови, безпекові і побутові, аби люди могли нормально переміщуватись», - додав Глава Уряду.

Володимир Гройсман поспілкувався з подорожуючими та відзначив самовіддану роботу прикордонників Донецького загону на лінії розмежування, які в не простих умовах максимально якісно виконують поставлені завдання.

Нагадаємо, що КПВВ «Гнутове» неодноразово піддавався обстрілам та провокативним діям з боку російських найманців, однак прикордонники продовжують свою роботу, в першу чергу піклуючись про безпеку громадян.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси