Правоохоронці затримали перевізника, який брав 3-3,5 тисяч євро з військовозобов’язаних за незаконний трансфер через кордон

НАЗАД
13 квiтня 2023 13:02

На Закарпатті прикордонники з поліцейськими затримали автомобіль, водій якого віз у напрямку кордону з Румунією 4 військовозобов’язаних чоловіків.

Оперативники Держприкордонслужби отримали інформацію про ймовірну протиправну діяльність та зі співробітниками Рахівського районного відділу поліції ГУ НП у Закарпатській області зупинили для перевірки транспортний засіб. Керував автівкою житель міста Рахів. Його пасажирами виявилися троє жителів Закарпаття та один – Черкащини, усі чоловіки призовного віку. Як з’ясували правоохоронці, водій віз своїх пасажирів у село Ділове, де вони планували нелегально перетнути кордон у Румунію. За свої послуги ділок запросив з трьох клієнтів по 3 тисячі доларів США, а з одного – 3,5 тисячі євро.

Наразі вирішується питання щодо початку досудового розслідування за ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси