Правоохоронці затримали нелегального мігранта на Сумщині

НАЗАД
18 серпня 2018 12:20

Затримані правопорушники доставлені до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційних заходів.

Правоохоронці спільно продовжують вживати комплекс ефективних заходів щодо протидії незаконній міграції через державний кордон України.

Так, учора ввечері у Краснопільському районі прикордонники Сумського загону разом зі співробітниками Національної поліції в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018» та цільових профілактичних заходів «Мігрант» затримали нелегального мігранта у супроводі нашого співвітчизника.

У ході реалізації завчасно отриманої від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби інформації про можливу протиправну діяльність, спільний прикордонний наряд відділення «Краснопілля» та ГУ НП в Сумській області неподалік від кордону в районі населеного пункту Тур’я за допомогою приладу тепловізійного спостереження виявив та затримав громадянина України, який намагався незаконно переправити через кордон з України до Російської Федерації громадянина Азербайджану. Обидва чоловіки не мали при собі жодних документів, що посвідчують особу.

Наразі громадянина України встановлено, ним виявися місцевий житель одного з прикордонних населених пунктів. Затримані правопорушники доставлені до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційних заходів та складання всіх необхідних адміністративно-процесуальних документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси