Правоохоронці виконують рішення суду щодо арешту танкера «Мрія»

НАЗАД
20 серпня 2019 17:00

Щодо арешту танкера «Мрія» правоохоронці виконують рішення суду.

На даний час прикордонними оперативними підрозділами Азово-Чорноморського регіонального управління, військовослужбовцями морської охорони Державної прикордонної служби, співробітниками СБУ в АР Крим, під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим виконано рішення Апеляційного суду Херсонської області щодо накладення арешту на судно «Мрія». Зараз воно знаходиться в територіальних водах України. Правоохоронцями належним чином доведено до капітана судна рішення суду щодо арешту танкера.

Разом з тим, капітан відмовився добровільно слідувати до порту міста Херсон або іншого найближчого порту України, тобто загалом відмовився виконувати рішення суду та фактично самоусунувся від виконання своїх обов’язків по керуванню судном та командою.

Нагадуємо, що 10 серпня 2019 року, у ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом порушення порядку в’їзду/виїзду на тимчасово окуповану територію прокуратурою АР Крим спільно з СБУ в АР Крим та Азово-Чорноморським регіональним управлінням ДПСУ проведено обшук на судні «Мрія». Підставою для обшуків стало те, що дане судно в червні 2015 року незаконно здійснювало захід до закритого порту «Севастополь» та постачало паливно-мастильні матеріали для підрозділів Чорноморського флоту РФ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси