Правоохоронці припинили діяльність злочинної групи, яка займалася сутенерством

НАЗАД
08 травня 2018 14:59

Злочинну діяльність групи осіб, які за допомогою мобільних месенджерів організували надання сексуальних послуг в Україні і за її межами, викрили правоохоронці України.

Злочинну діяльність групи осіб, які за допомогою мобільних месенджерів організували надання сексуальних послуг в Україні і за її межами, викрили правоохоронці України.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 2 статті 303 КК України поліцейськими Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, за участю працівників Київської місцевої прокуратури, Святошинського УП ГУНП у місті Києві та Державної прикордонної служби припинено злочинну діяльність осіб, які за допомогою мобільних месенджерів займалися сутенерством, забезпечуючи умови для заняття проституцією жінкам, котрі надавали сексуальні послуги VIP-клієнтам та іноземцям на території України та за її межами.

Учора було проведено санкціоновані обшуки за адресами проживання та надання сексуальних послуг, під час яких вилучено речові докази злочинної діяльності фігурантів. Також цього ж дня в пункті пропуску «Бориспіль» припинено перетин державного кордону громадянкою України 1994 року народження, яку організатори злочинної діяльності намагалися переправити до однієї з країн Євросоюзу з метою сексуальної експлуатації за грошову винагороду у сумі 2500 доларів США. Громадянку передано співробітникам поліції.

Наразі підозрюваним вже оголошені підозри за ч. 2 статті 303 КК України та усі затримані в порядку статті 208 КПК України. Тривають подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси