Прапори від Павлика. На звільнених від окупантів територіях майорять українські стяги

НАЗАД
02 грудня 2022 13:39

Понад 12 тисяч гривень зібрав шестирічний Павлик зі Львова для військових ЗСУ.

Хлопчик разом із мамою Христиною Гашенко-Кикоть щосуботи випікали кекси, а у неділю маленький волонтер їх продавав біля церков.

Павло ще малий, однак розуміє як важливо підтримувати наших Захисників, адже його батько з перших днів повномасштабного вторгнення пішов до війська.

Наразі маленький волонтер продав близько двох сотень кексів. Не заважали хлопчику збирати кошти для військових ані спека, ані холод, ані планові відключення електроенергії. Зібрані кошти Павло передав Благодійному Фонду «Здійснити мрію», чим вразив усіх волонтерів, адже такий маленький хлопчик прийшов до них вперше.

Волонтери фонду, співпрацюючи зі Львівським прикордонним загоном, закупили державні прапори. Дізнавшись хто надав кошти на благодійність, прикордонники вирішили віддячити хлопчику.

Військовослужбовці запросили Павлика разом із мамою на тренування гравців ФК «Рух» та приготували для нього маленькі подарунки. Спортсмени подарували хлопчику іменну футболку гравця команди, отримав юний волонтер і сувенір від прикордонників.

«Ці державні прапори передано військовим у Луганську та Херсонську області, і вже майорять у звільнених від окупантів населених пунктах», - зазначив заступник начальника загону з персоналу полковник Петро Жовнич.

Прикордонники щиро дякують Павлу за допомогу та підтримку наших Захисників, а його батькам за виховання справжнього патріота своєї Батьківщини!

Разом до ПЕРЕМОГИ! Все буде УКРАЇНА!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси