Порушники завантажили човен контрабандними цигарками

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:51

3700 пачок цигарок, які переправили човном з Молдови, затримали співробітники відділу «Лиманське» Білгород-Дністровського прикордонного загону.

3700 пачок цигарок, які переправили човном з Молдови, затримали співробітники відділу «Лиманське» Білгород-Дністровського прикордонного загону. Напередодні прикордонники отримали інформацію про спробу контрабанди тютюнових виробів.

Близько опівночі прикордонний наряд, який ніс службу на тимчасовому прикордонному посту на плавучій основі на Кучурганському лимані, помітив човен. На ньому невідомі прямували до українського берега з Республіки Молдова. Охоронці кордону на малому катері морської охорони відразу висунулися на затримання порушників. Невдовзі в очереті вони знайшли човен завантажений тютюновими виробами.

У ході пошукових заходів за допомогою тепловізора неподалік від місця виявлення човна на околиці села Лиманське прикордонники затримали 2 чоловіків, які можливо причетні до контрабанди цигарок. Документів вони не мали, однак назвалися громадянами України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси