ПОНАД 30 КГ КОКАЇНУ – рекордну від початку року партію наркотиків виявлено у порту «Південний»

НАЗАД
02 березня 2020 12:45

Два тижні тому прикордонники у взаємодії з СБУ та митницею, у рамках програми по контролю за контейнерними перевезеннями, виявили рекордну від початку 2020-го партію кокаїну.

Правоохоронців зацікавив контейнер, який прибув до Морського торгівельного порту «Південний» з Республіки Чилі з вантажем легкових машин.

Після проходження процедури розстафірування контейнера, правоохоронці взялися оглядати транспортний засіб. У конструктивних особливостях автівки виявили 31 брикет високоякісного кокаїну загальною вагою понад 30 кг. Кожен з пакунків був промаркований зображеннями персонажа з відомої гри «Монополія». Орієнтовна вартість вилучено наркотику на чорному ринку становить понад 90 мільйонів гривень.

Згодом було встановлено, що частину елітних наркотиків злочинці мали намір перемістити до країн Європейського Союзу. В подальшому у Києві в рамках спецоперації правоохоронці затримали трьох учасників злочинного угруповання, а також одного іноземного співорганізатора наркобізнесу.

Правоохоронці з’ясували, що наркодилери планували переправити до нашої країни понад 500 кг кокаїну для подальшого збуту, як  в Україні так і в країнах ЄС.

Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси