Поблизу українсько-словацького кордону виявили квадрокоптер та сигарети

НАЗАД
24 серпня 2019 09:58

Правопорушники у різний спосіб намагаються переправити по той бік кордону контрабандні сигарети. Однак охоронці кордону активно протидіють правопорушенням та запобігають переміщенню курива через держрубіж.

Сьогодні вночі військовослужбовцям відділення «Паладь-Комарівці» Чопського загону вдалося виявити малий літальний апарат, який, ймовірно, контрабандисти використовували з метою незаконного переміщення до Словаччини тютюнових виробів.

О першій ночі дільничному інспектору відділення «Паладь-Комарівці» надійшла інформація від місцевого жителя про те, що на околиці села Сторожниця Ужгородського району чути звук двигуна безпілотника. На вказану ділянку одразу ж вислали групу реагування.

Під час пошукових заходів на відстані 1200 метрів від кордону військовослужбовці помітили трьох невідомих та квадрокоптер. При наближенні прикордонників правопорушники вдалися до втечі, проте на місці їх перебування виявили квадрокоптер, пакунок з 360 пачками сигарет, а також сумку від ноутбука з зарядним пристроєм, портфель зі стяжками, ключами для демонтування лопатей тощо.

Наразі на даному напрямку продовжуються пошуки осіб та перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси