Поблизу кордону правоохоронці затримали нелегальних мігрантів з маленькими дітьми

НАЗАД
17 березня 2018 08:26

П’ятеро нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно перетнути кордон з Угорщиною та в подальшому потрапити до країн Євросоюзу, затримали учора ввечері в рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» прикордонники спільно з співробітника

П’ятеро нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно  перетнути кордон з Угорщиною та в подальшому потрапити до країн Євросоюзу, затримали учора ввечері в рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» прикордонники спільно з співробітниками Національної поліції.

Отримавши інформацію про появу у прикордонні людей неслов’янської зовнішності, правоохоронці виявили та затримали на околиці населеного пункту Дийда Берегівського району, що на Закарпатті, п’ятьох осіб без жодних документів.  Двоє із затриманих – маленькі діти, одному з яких 1,5 роки, а іншому 3 роки. Їх батьки повідомили, що вони є громадянами Таджикистану. Ще один затриманий сказав, що він громадянин Узбекистану.

На затриманих було складено протоколи про адмінправопорушення. Наразі вони перебувають у пункті тимчасового перебування Мукачівського загону. Проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до організації незаконної подорожі нелегалів.

Подальшу долю мандрівників та оцінку їх діям визначатиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси