Підрозділ прикордонного відомства відвідали представники Київського НДІ судових експертиз Міністерства юстиції України

НАЗАД
09 сiчня 2019 12:27

Спільні дослідження Держприкордонслужби та Київського НДІ судових експертиз Міністерства юстиції України забезпечують виявлення і розслідування кримінальних та інших правопорушень у сфері охорони державного кордону.

Днями Головний експертно-криміналістичний центр Держприкордонслужби відвідали представники Київського НДІ судових експертиз Міністерства юстиції України. Метою зустрічі стало обговорення практичних питань у сфері проведення комплексних криміналістичних експертиз та досліджень, обмін актуальною інформацією щодо сучасних елементів захисту паспортних та інших документів, а також впровадження інновацій у техніко-криміналістичні дослідження документів.

За підсумками роботи заступниця директора Київського НДІ судових експертиз Міністерства юстиції України з наукової роботи Наталія Нестор наголосила на необхідності підтримання постійної міжвідомчої взаємодії між судово-експертними установами правоохоронних органів, під час розслідування злочинів, які несуть загрозу національній безпеці, зокрема протидії транскордонній злочинності.

Загалом співпраця Київського НДІ судових експертиз Міністерства юстиції України та Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби сприятиме практичному вирішенню поставлених перед експертами завдань та напрацюванню конструктивних пропозицій щодо удосконалення чинного законодавства в галузі судової експертизи та підвищення ефективності експертного забезпечення судочинства в Україні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси