Підозрювану у скоєнні низки кримінальних злочинів та боржника за несплату аліментів затримали на державному кордону

НАЗАД
12 сiчня 2021 14:38

Прикордонники Луцького та Білгород-Дністровського у пунктах пропуску виявили громадянку України, яка перебувала в розшуку, та іноземця, якого понад чотири роки пильнував Інтерпол.

28-річна мешканка Волинської області рейсовим автобусом поверталася з-за кордону через пункт пропуску «Ягодин». Під час перевірки документів прикордонники встановили, що жінку розшукують правоохоронці на території України. Вона підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем», ч.3 ст. 362 «Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї» та ч.2 ст.366 «Службове підроблення» Кримінального кодексу України.

А в «Старокозачому» прикордонники затримали 53-річного громадянина Молдови. Іноземець їхав в Україну автівкою. Під час контролю відносно громадянина спрацювала база даних Інтерполу. З’ясувалося, що правоохоронні органи Румунії розшукують цього чоловіка вже більше чотирьох років для притягнення його до кримінальної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Обох правопорушників передано співробітникам Національної поліції України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси