Підготовка підрозділів Держприкордонслужби в рамках JMTG-U та Rapid Trident-2021 триває

НАЗАД
27 серпня 2021 14:57

На Львівщині триває підготовка підрозділу Держприкордонслужби в рамках JMTG-U.

Зокрема сьогодні спільно з інструкторами НАТО прикордонники ПКШР Ізмаїльського загону, військовослужбовці оперативного батальйону бригади швидкого реагування Нацгвардії та 53 окремої механізованої бригади відпрацьовували низку завдань та виконали контрольні нормативи.

Військовослужбовці виконували завдання з ведення наступального бою на БТРі, вправи з вогневої підтримки, зокрема розвідувальні підрозділи відпрацювали наліт зі стрільбою, а зв’язківці виконували нормативи з розгортання та маскування станцій, апаратних тощо.

Нагадаємо, що 55-денний курс тренувань триватиме до 1 жовтня, кінцевим результатом навчань буде проведення в період з 20 вересня по 1 жовтня міжнародних багатонаціональних навчань Rapid Trident-2021, які в єдиному задумі будуть пов'язані із стратегічними навчаннями.

Варто зазначити, що цього року прикордонники у навчаннях Rapid Trident 2021 будуть брати участь самостійно, при цьому виконувати завдання знаходячись в оперативному підпорядкуванні бригади СВ ЗСУ. Відповідно планується виконання завдань як в ході стабілізаційних дій. Основними моментами буде відпрацювання питань посилення та прикриття державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси