Під час проведення акції з нагоди річниці «Громадянської блокади Криму» пропуск в «Чонгарі» буде тимчасово призупинено

НАЗАД
24 вересня 2016 12:02

Українські та кримськотатарські активісти відзначають річницю громадянської блокади Криму. При цьому, під час здійснення цієї акції буде здійснена хода до адмінмежі з тимчасово окупованою територією півострова. У зв’язку із цим протягом години у період з

Сьогодні українські та кримськотатарські активісти відзначають річницю громадянської блокади Криму. При цьому, під час здійснення цієї акції  буде здійснена хода до адмінмежі з тимчасово окупованою територією півострова. У зв’язку із цим протягом години у період з 13.30 по 14.30 рух через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Чонгар» буде тимчасово призупинено.

Дані заходи проводяться з метою забезпечення безпеки громадян та унеможливлення будь-яких провокацій на адміністративній межі з окупованою територією АР Крим.

Наголосимо, що напередодні з метою узгодження порядку проведення спільних заходів, спрямованих на забезпечення громадського порядку, недопущення будь-яких провокацій, забезпечення ритмічності пропускних операцій було проведене низку нарад обласного та районного рівнів. В них взяли участь представники Державної прикордонної служби, Херсонської облдержадміністрації, Національної поліції, громадських формувань та інших правоохоронних і взаємодіючих органів.

Також зазначимо, що на адмінмежі з ТОТ АР зберігається висока активність ведення повітряної розвідки ЗС РФ. Лише за минулу добу військовослужбовцями Херсонського та Бердянського прикордонних загонів були помічені 10 російських вертольотів, які здійснювали польоти вздовж адмінмежі, та зафіксували використання аеростату типу «Рись», що був піднятий, ймовірно, з метою відеоспостереження. Крім того, поблизу адміністративної межі спостерігалося переміщення російської військової техніки, особового складу та рух катерів на повітряних подушках на морській ділянці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси