Під час проникнення в Чорнобильську зону прикордонники затримали двох жителів Київщини

НАЗАД
05 червня 2018 08:16

Учора ввечері прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону спільно з представниками Національної поліції виявили двох осіб, які поза контрольними постами, перетнувши загороджувальний паркан, незаконно потрапили в зону відчуження.

Учора ввечері прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону спільно з представниками Національної поліції виявили двох осіб, які поза контрольними постами, перетнувши загороджувальний паркан, незаконно потрапили в зону відчуження. Правопорушники, якими виявились 31 та 33-річні жителі міста Ірпінь, що на Київщині, проникли на радіоактивно забруднену територію з метою екстремального туризму та відпочинку.

Наразі чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення ст. 46-1 КУпАП «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення», санкція якої передбачає накладення штрафу в розмірі від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь вчинення правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси