Петро Цигикал: Майже 20 тисяч прикордонників взяли участь у відсічі та стримуванні збройної агресії Російської Федерації

НАЗАД
17 жовтня 2018 13:29

«Сьогодні, як й 100 років тому, Україна бореться з російським агресором тут, на Сході країни».

Про це сказав Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал перебуваючи в Донецько-Луганському регіональному управлінні у Краматорську з робочою поїздкою.

«Майже 20 тисяч прикордонників взяли участь в заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, 433 отримали бойові поранення», - відмітив очільник прикордонного відомства.

Він додав, що керівництвом держави високо оцінено їх вклад у захист нашої держави і наголосив «за мужність і героїзм, виявлені в боях з російськими окупантами 856 воїнів-прикордонників удостоєні державних нагород, двох із них відзначено Зіркою Героя України».

«На жаль не всі повернулися додому живими. 70 прикордонників поклали своє життя за Україну, 5 військовослужбовців вважаються безвісті зниклими», - сказав Петро Цигикал.

Пам'ять про Героїв-прикордонників, які загинули від російської агресії вшанували хвилиною мовчання.

Перебуваючи в прикордонному підрозділі Голова Держприкордонслужби кращим прикордонникам, що виконують завдання в складі Об’єднаних сил, вручив нагороди «За участь в АТО», відомчі відзнаки, а низка військовослужбовців отримали чергові військові звання.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси