(ВІДЕО) Павло ДИЯК та Ігор ПЕТРІВ, 12 липня 2014 року, вічна пам’ять побратимам

НАЗАД
12 липня 2020 11:52

Прикордонники вшановують пам’ять двох бойових побратимів

Прикордонники вшановують пам’ять двох бойових побратимів – старшого інструктора групи навчально-спеціальних машин відділення навчально-спеціальних машин центру забезпечення навчального процесу Національної академії Державної прикордонної служби України прапорщика Дияка Павла Станіславовича та начальника групи – старшого викладача групи спеціальної вогневої підготовки циклу тактико-спеціальної підготовки Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України майора Петріва Ігоря Олексійовича.

12 липня 2014 року транспорт супроводу поранених підірвався на міні поблизу села Маринівка. Спрацювали два фугаси. На БТРі, який підірвався, знаходилося вісім бійців. Тих, хто сидів на броні, вибухом відкинуло у різні боки. Ігор Петрів у цей час, спустивши ноги в люк, у повний зріст стояв на кріслі командира. Під час вибуху його не викинуло вибуховою хвилею, а затягнуло всередину.

За пів години, Ігор Петрів помер, не вдалося врятувати і Павла Дияка.

Вічна пам’ять Вам, побратими! Ви назавжди залишитесь у наших серцях.

Прикордонники провели заходи із вшанування пам’яті полеглих у Меморіальному комплексі «Зала пам’яті» та на ритуальних майданчиках підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси