Прикордонники затримали крадені автівки та громадян Туреччини з підробленими паспортами болгар

НАЗАД
26 травня 2018 11:09

співробітники Держприкордонсулжби на кордоні затримали автівки, які знаходилися в міжнародному розшуку, та громадян Туреччини з підробленими паспортами болгар.

Минулої доби співробітники Держприкордонсулжби на кордоні затримали автівки, які знаходилися в міжнародному розшуку, та громадян Туреччини з підробленими паспортами болгар.

Автівки виявили на кордоні з Польщею в пунктах пропуску «Ягодин» і «Смільниця». Зокрема, автомобілем «Мерседес» 2006 р.в. кордон перетинав наш співвітчизник. Під час перевірки спрацювала база даних Інтерполу. З’ясувалося, що транспортний засіб розшукується через викрадення в Італії. А «Фольксвагеном» німецької реєстрації керував громадянин Польщі. На автівку 2004 р.в. також була інформація Інтерполу, її викрали в Німеччині. По даним фактам поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві, а автомобілі передано співробітникам Нацполіції у Львівській області.

Крім того, вчора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники зупинили 3 громадян Туреччини, які рейсом з Тбілісі прилетіли в Україну. На прикордонний контроль вони надали паспорти громадян Болгарії, однак з’ясувалося, що вони підроблені. В документах була замінена інформаційної сторінки з установчими даними. Наразі іноземців повернуто рейсом з України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси