Палкого прихильника «руского міра»

НАЗАД
19 червня 2022 11:31

На Київщині прикордонники затримали прихильника "рускава міра", який планував підписати контракт із ЗСУ, а після перейти на сторону ворога.

Чоловіка 1976 року народження зупинили для перевірки на в’їзді до столиці.

У мобільному телефоні громадянина України, уродженця Донецької області прикордонники виявили інформацію антиукраїнського характеру, активне листування з громадянами рф та так званої днр щодо обстановки в Україні та обстрілів території України. Також чоловік в листуванні пише, що не може дочекатися, коли росіяни захоплять територію України і він чекав на це вісім років. Громадянин розповідає товаришу, що навколо нього відбувається "геноцид російськомовних", бо його з його "язиком" не хочуть брати на роботу, а він виявляється через свої принципи не говорить українською. На завершення чолов’яга додав, що ненавидить Україну і її військових і при першій же можливості хотів би виїхати в рашу.

Особа прямувала на маршрутному автобусі. Щоб уникнути додаткових перевірок горе-українець одягнув патріотичну футболку. Проте це йому не допомогло. Під час затримання свою позицію чоловік не приховував та охоче розповідав про "прекрасний рускій мір".

Тепер свої погляди донеччанин переповідатиме співробітникам СБУ, яким його передали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси