Пакунок із старовинними монетами та виробами з кольорового металу знайшли у рейсовому автобусі

НАЗАД
25 жовтня 2018 08:39

Співробітники Держприкордонслужби на українсько-польському кордоні виявили приховані від контролю речі, які, ймовірно, мають історичну та культурну цінність.

Сьогодні вранці в пункт пропуску «Рава-Руська» прибув з Польщі рейсовий автобус «Neoplan» української реєстрації. Враховуючи всі аналізи ризику щодо можливого незаконного переміщення товарів, прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митної служби ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу. У ході подальшої перевірки автобуса, у багажному відділені, а саме серед особистих речей пасажирів, правоохоронці знайшли пакунок із цінними речами. Зокрема у ньому знаходились 113 старовинних монет різних років випуску та вироби з кольорового металу: 9 підсвічників, 5 великих та 1 маленька підкови, годинник, 5 хрестів та два вироби у вигляді комах.

Зі слів водія, нашого співвітчизника 1961 року народження, пакунок йому передав на Варшавському автовокзалі громадянин Польщі.

Виявлені предмети вилучено встановленим порядком працівниками ДФС.  Очікується прибуття експертів, з метою надання оцінки знахідкам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси