Окупанти в Криму знову маніпулюють даними щодо українських туристів, до яких приписують і мешканців півострова

НАЗАД
29 жовтня 2019 10:53

Днями представники окупаційної влади в Криму заявили, що серед «іноземних туристів», які відвідали півострів цього року, здебільшого українці. Для створення такої картинки, так звані чиновники Криму, рахують всіх без винятку.

Заява про те, що 1,035 мільйона «туристів» з материкової частини України відвідали окупований Крим – є повною нісенітницею. Дані повністю співпадають з загальною статистикою перетину всіма громадянами адмінмежі з тимчасово окупованою територією саме в напрямку півострову, що фіксує Держприкордонслужба. Причому відпочиваючими, окупанти в цьому випадку вважають тих, хто просто повертається додому, їде провідати родичів тощо.

Наголосимо, цифрами окупанти маніпулюють не вперше. Виходячи з їхніх заяв, кількість «туристів» у Криму постійно різниться. Зокрема, у липні 2019-го окупаційна влада повідомляла про 200 тисяч відпочивальників з України з початку року і тим самим вони показали зменшення "туристів" з України, адже в липні 2018-го ця цифра з їх слів становила 800 тисяч осіб. Намагаючись показати різкий приріст українських відпочивальників у 2019 році в серпні цього року окупанти зазначили про 800 тисяч осіб, однак ці дані, як і їх дані про 1,035 мільйона «туристів» з материкової частини України, становили загальну кількість перетину адмінмежі в напрямку ТОТ АР Крим. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси