Новопризначена представниця УВКБ ООН в Україні побувала у КПВВ на Луганщині

НАЗАД
24 червня 2021 11:35

На Луганщину в рамках робочого візиту прибула нова представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг.

Кароліна Ліндхольм разом з делегатами, у супроводі виконувача обов’язків начальника Луганського прикордонного загону підполковника Богдана Ігнатюка, побували у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Щастя» та   «Станиця Луганська».  Делегатів було ознайомлено з особливостями пропуску осіб через лінію розмежування та функціонуванням контрольних пунктів в’їзду-виїзду. Представники УВКБ ООН в Україні мали змогу на власні очі побачити, як саме та в яких умовах проходять контрольно-перевірочні заходи.

Виконувач обов’язків начальника Луганського прикордонного загону підполковник Богдан Ігнатюк, розповідаючи про функціонування КПВВ, наголосив, що, за рішенням Командувача об’єднаних сил, КПВВ «Станиця Луганська», «Щастя» та «Золоте» функціонують щоденно з 8.00 до 16.00, однак окупаційна влада блокує пропуск осіб через КПВВ «Щастя» та «Золоте».

Делегати відзначили важливу роль перебування прикордонників на цьому напрямку та подякували військовослужбовцям ДПСУ за сумлінну службу, наголосивши на своїй всебічній підтримці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси