«Нове обличчя керівного складу». У Держприкордонслужбі стартував новий конкурсний відбір

НАЗАД
19 сiчня 2022 11:38

У Держприкордонслужбі за проєктом «Нове обличчя керівного складу» стартував відбір кандидатів для зарахування до кадрового резерву на посади перших заступників начальників органів охорони державного кордону – начальників штабів.

Нагадаємо, цей проєкт – є зовсім іншою ідеологією призначення на керівні посади у Державній прикордонній службі України, яка впроваджується за підтримки Посольства США в Україні та МОМ.

У конкурсі можуть взяти участь особи, які перебувають на військовій службі у Державній прикордонній службі України не менше десяти років, мають рівень вищої освіти не нижче другого (магістерського) рівня у сфері безпеки державного кордону, правоохоронної діяльності, військового управління або національної безпеки. А також мають військове звання старшого офіцерського складу «підполковник» або «полковник», займають посаду вищу або рівну начальника сектору регіонального управління (з граничним військовим званням «підполковник» і вище, тарифний розряд 31 і вище) не менш ніж два роки, для органів охорони державного кордону на посадах заступників начальників органів – не менш ніж один рік, не менш ніж два роки перебували на керівних посадах (начальника, заступника) у підрозділах охорони державного кордону, мають морально-ділові якості та фізичний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі у відборі кандидати подають безпосередньому начальнику рапорт про участь у відборі та згоду на проведення поліграфічного дослідження, мотиваційний лист, складений у довільній формі, заяву на участь у відборі (завантажити зразок заяви можна тут).

Електронну версію заяви та мотиваційного листа можна надіслати за адресою: [email protected] зі службової внутрішньої пошти Outlook. Заявки на конкурс приймаються з 17.01.2022 по 03.02.2022.

Конкурсний відбір кандидатів  проходитиме з 16 - 18 лютого 2022 року на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького (м. Хмельницький, вул. Шевченка, 46).

Варто також додати, що відбір кандидатів на посади здійснюватиметься за результатами перевірки знань за професійним спрямуванням (тестування), іноземної мови (англійської) (тестування), ділової української мови (тестування), професійної компетентності, яка відбувається шляхом прийняття заліків з фізичної підготовки та вогневої підготовки, автоматизованого тестування особистісних характеристик (психологічного тесту), кваліфікаційної співбесіди та поліграфічного дослідження (за згодою кандидата).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси